Vakkundige precisie vormt de basis voor een correcte salarisverwerking

U zult het ongetwijfeld ervaren. Salarisverwerking kan niet meer als bijzaak worden gezien. Nieuwe wetten en regels volgen elkaar in hoog tempo op. Het kost veel tijd en energie om alle ontwikkelingen te volgen. Het belang van een correcte salarisadministratie is groot.

Uw werknemers, maar ook de fiscus en overige externe instanties verwachten precisie op dit gebied. Bovendien kan vakkundige toepassing van wettelijke regelingen en subsidies besparingen opleveren.

De ingrediënten: Ervaring, kennis en automatisering

EFD Loonadvies beschikt over een jarenlange ervaring bij grote en middelgrote accountantskantoren en in het bedrijfsleven op het gebied van salarisverwerking. Wij houden ons dagelijks bezig met de salarisverwerking voor onze relaties en zijn een vraagbaak voor ondernemers. De ontwikkelingen in het vakgebied worden op de voet gevolgd en vertaald naar de praktijk. Door middel van opleiding en training wordt het vaktechnisch kennisniveau op een hoog peil gebracht en gehouden. Door steeds verdergaande automatisering hebben wij de mogelijkheid om onze specialistische dienstverlening breed in te zetten.

Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel

Naast de periodieke salarisverwerking met al haar facetten, wordt door ons veel aandacht besteed aan alle vragen eromheen. Persoonlijke begeleiding en advisering spelen bij ons een belangrijke rol. Wij stellen ons tot doel al uw vragen en problemen rondom personeel en arbeid op te pakken, zodat u niet zelf hoeft te zoeken naar de gewenste informatie.

Welke diensten bieden wij aan?

Via onze software kunnen wij uw salarisadministratie van “a tot z” verwerken. Wij verwerken de salarisadministratie voor relaties van klein tot groot in geheel Nederland en in zeer uiteenlopende branches.

Daarnaast bieden wij ook interim diensten op dit gebied aan. Verricht u de salarisadministratie op dit moment zelf en hebt u te maken met zieke medewerkers of behoefte aan (tijdelijk) extra capaciteit, dan zijn wij u graag van dienst.