Vakkundige precisie vormt de basis voor onze fiscale werkzaamheden

Leuker kunnen wij het niet maken, of toch wel! Ieder jaar wijzigen weer diverse wetten en regels. Hierdoor kan uw fiscale positie ieder jaar wijzigen en is maatwerk vereist: welke bedrijfsvorm is voor u het meest geschikt, mogelijkheden fiscaal vriendelijk belonen, hoe kan ik mijn onderneming fiscaal vriendelijk overdragen. Uiteindelijk telt het resultaat voor uw onderneming en uzelf in privé: zo weinig mogelijk belasting betalen is het gezamenlijke doel.

De ingrediënten: Ervaring, kennis en automatisering

EFD Advies beschikt over een jarenlange ervaring bij grote en middelgrote accountantskantoren en in het bedrijfsleven. De ontwikkelingen in het vakgebied worden op de voet gevolgd en vertaald naar de praktijk. Door middel van opleiding en training wordt het vaktechnisch kennisniveau op een hoog peil gehouden. Door de steeds verdergaande automatisering kunnen wij de tijd die u nodig heeft voor het indienen van diverse fiscale aangiften minimaliseren.

Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel

Naast de wettelijke verplichtingen met al haar facetten, wordt door ons veel aandacht besteed aan alle vragen eromheen. Persoonlijke begeleiding en advisering spelen bij ons een belangrijke rol. Wij stellen ons tot doel al uw vragen en problemen betreffende belastingzaken op te pakken, zodat u niet zelf hoeft te zoeken naar de gewenste oplossingen en uiteindelijk zo weinig mogelijk belasting betaald.

Welke diensten bieden wij aan?

Wij kunnen de volgende diensten voor u verrichten:

  • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting (Voor particulieren al vanaf € 65,00 inclusief btw)
  • Verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting
  • Verzorgen van de aangifte loonbelasting
  • Verzorgen van de aangifte omzetbelasting
  • Verzorgen van de aangifte dividendbelasting
  • Verzorgen van de aangifte successierecht

Kiest u voor de fiscale dienstverlening van EFD Advies, dan is dat alvast een "belasting" minder......