Vakkundige precisie vormt de basis voor onze administratieve dienstverlening

Wij leveren de diensten die u vraagt, maar waken er tevens voor dat u uitsluitend diensten afneemt die voor uw onderneming van belang zijn.

Natuurlijk zijn wij gebonden aan de steeds maar wijzigende regelgeving, en zult u diverse formele administratieve vereisten correct en tijdig moeten afwikkelen. Maar de wijze waarop wij dit samen willen realiseren is maatwerk, waarbij u de aandacht krijgt die u verdient. Uiteindelijk telt het resultaat van uw onderneming.

De ingrediënten: Ervaring, kennis en automatisering

EFD Advies beschikt over een jarenlange ervaring bij kleine en middelgrote accountantskantoren en in het bedrijfsleven.

De ontwikkelingen in het vakgebied worden op de voet gevolgd en vertaald naar de praktijk. Door middel van opleiding en training wordt het vaktechnisch kennisniveau op een hoog peil gehouden.

Ons kantoor beschikt over een volledig digitaal dossier en door de steeds verdergaande automatisering kunnen wij onze aandacht richten op u.

 Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel

Naast de administratieve vereisten met al haar facetten, wordt door ons veel aandacht besteed aan alle vragen eromheen. Persoonlijke begeleiding en advisering spelen bij ons een belangrijke rol. Wij stellen ons tot doel al uw vragen en problemen betreffende de financiële administratie op te pakken, zodat u niet zelf hoeft te zoeken naar de gewenste oplossingen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw eigen kerntaken.

Welke diensten bieden wij aan?

Wij kunnen de volgende diensten voor u verrichten:

  • Begeleiden van startende ondernemers
  • Inrichten en verzorgen van de financiële administratie
  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Opstellen van tussentijdse cijfers en managementinformatie
  • Opstellen van begrotingen en liquiditeitsprognoses
  • Financieringsaanvragen